Vacature: Integraal Beleidsadviseur Infra

De gemeente Loon op Zand is een gemeente met grote ambities. Onze 150 medewerkers en ons bestuur werken daar hard aan, samen met inwoners en samen met diverse maatschappelijke, zakelijke en overheidspartners. Met onze inwoners willen we toegroeien naar een vorm van integrale samenspraak.

In de samenwerking met andere partners zoeken we steeds naar die partij die het beste past bij het te boeken resultaat. Bij complexe of gemeente overstijgende opgaven geven wij de voorkeur aan samenwerking met onze regiogemeenten in Hart van Brabant.

11 juli 2019


Wegens het vertrek van een medewerker vragen wij op korte termijn een:
Integraal Beleidsadviseur Infra
36 uur per week

Wat ga je doen?

 • Jij stimuleert een eenduidige wijze van beheer en onderhoud in de drie kernen. Je legt verbanden, doet voorstellen voor prioriteiten en benadert de openbare ruimte als één geheel. Je doet dit in samenwerking met de beleidsadviseur Water en Afval.
 • Jij weegt de afzonderlijke disciplines groen, grijs, blauw af in je beleidsvoorstellen; Jouw voorstellen zijn een goede balans tussen gebruik, de kosten, prestaties, risico’s en levenscyclus van assets.
 • Je zorgt voor aansluiting met landelijke ontwikkelingen en ontwikkelingen in de regio.
 • Je stemt het beheer en onderhoud van de openbare ruimte af met de adviseurs van de afzonderlijke disciplines. Je komt tot een integraal en gebiedsgericht beleid en de tactische planning van de uitvoeringswerken.
 • Je bent een professionele opdrachtgever voor de externe partijen die wij inhuren.
 • Je begeleidt de planning-en-controlcyclus van de afdeling (MARAP, BERAP, begroting en jaarrekening). Op basis van data, ken- en stuurgetallen onderbouw je de beheers- en onderhoudsaspecten. Ontbreken deze, dan doe je voorstellen om ze te ontwikkelen. Je optimaliseert (werk)processen of stelt ze op waar ze ontbreken.


Onze kandidaat

 • Kandidaten van onze voorkeur werken al enige jaren (3-5 jaar) in een vergelijkbare functie.
 • Je doorziet de formele en informele verbanden in de organisatie. In situaties waarin sprake is van tegengestelde belangen of potentiële conflicten weet jij die te overbruggen. 
 • Als integraal beleidsadviseur Infra acteer je creatief op tactisch én strategisch niveau.
 • Je hebt plaatselijke kennis of je weet deze snel eigen te maken.
 • Je zoekt naar nieuwe werkwijzen en past deze soepel in je werk toe.
 • Je beweegt je makkelijk in allerlei overlegsituaties, weet mensen aan je te binden door je heldere communicatie.
 • Jij weet wanneer de bijdrage van anderen van belang is in je werk.
 • Jij draagt ook bij aan het werk van anderen.
 • Je houd je resultaat scherp in de gaten en weet dit ook bij gewijzigde omstandigheden nog te bereiken.
 • Een vaktechnische opleiding op ten minste hbo-niveau (civiele techniek/cultuurtechniek - infrastructuur).
 • Kennis en ervaring in het werken in gemeenten en het werken als (intern) opdrachtgever heb je op je cv staan.


Heb je een andere technische achtergrond op hbo-niveau en gerichte werkervaring? Reageer dan ook!

Ons aanbod
Onze bedrijfscultuur is informeel, uitdagend en to the point. De functie is structureel. We starten met een contract voor de duur van een jaar. Het salaris is gekoppeld aan functieschaal 10A en afhankelijk van je professionele bagage die je meebrengt (max € 4.541,- bruto per maand). Daarbovenop ontvang je jaarlijks 17,05% Individueel Keuzebudget, een mobiele telefoon en een tablet. We werken (veelal) digitaal en in een flexibel kantoorconcept.

Ben jij degene die wij zoeken?
We zijn benieuwd naar onze potentiële nieuwe collega! Stuur ons jouw aansprekende sollicitatie waarin je ons overtuigd waarom jij de perfecte kandidaat bent. Daarnaast is jouw cv actueel en maximaal twee pagina’s lang.

Reageren kan tot en met 18 augustus 2019 via de online sollicitatieformulier.

Contact
Bel voor meer informatie over de functie Toon van den Hoogenhoff afdelingshoofd Infra op 0416-289141 (tot 12 juli en vanaf 12 augustus).

Informatie over de procedure vraag je bij Hans Onrust, adviseur P&O, via e-mail h.onrust@loonopzand.nl.

Voor meer informatie over onze gemeente kijk je op: www.loonopzand.nl.

We werven gelijktijdig in- en extern. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van maximaal 6 maanden oud is een aanstellingsvereiste. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MEER UPDATES

Ontwerper Openbare Ruimte

Ontwerper Openbare Ruimte
Utrecht, 36 uur per week

Ben jij een creatieve ontwerper die graag wil werken aan plannen voor de openbare ruimte van Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BEKIJK PROJECT

Creatieve serie straatmeubilair

Falco introduceert een nieuwe serie robuust en budgetvriendelijk straatmeubilair. De verschillende buitenbanken zijn van staal, staal en FSC® gecertificeerd hardhout en sommige varianten hebben een rugleuning. Door middel van aanbouwbanken kunnen er creatieve opstellingen gemaakt worden!

BEKIJK PROJECT

Kunstwerk ‘De IJsfontein’ gaf aanzet tot herinrichting

Geen Elfstedentocht in Friesland? Misschien niet op het ijs, maar wel in het water (Maarten van der Weijden) en in kunstobjecten. In het kader van het project 11fountains hebben elf kunstenaars uit elf verschillende landen ieder een fontein ontworpen voor elk van de elf Friese steden. Kunstenaar Birthe Leemeijer uit Haarlem ging verder en gaf met haar ijsfontein de aanzet voor een herinrichting van de Markt in Dokkum.

BEKIJK PROJECT

PARTNERS